Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Posted on már 7, 2017 in Nincs Kategorizálva

2. Bánka-Rakaczki emléktorna

2. Bánka-Rakaczki emléktorna

A 2. Bánka-Rakaczki emléktorna végleges programja kezd kialakulni. A rendezvényt – melynek főszervezője az amigeleken.hu – Miskolcon a Generali Arénában tartják 12 csapat részvételével. Az előzetes jelentkezések alapján a Gyirmót kivételével minden klub szurkolói jelen lesznek, így természetesen az UTE Baráti Kör is.

A műsorban lesz DVTK- Újpest öregfiúk meccs, ahol pályára lép csapatunkban többek között Juhász Péter, Zámbó Sándor, Tóth András és Szlezák Zoltán is. Különleges csatársorral fogunk támadni, ugyanis ifj. Bene Ferenc, Törőcsik Attila és ifj. Fekete László alkotja majd ezt a sort.

A torna egyetemes célja, hogy ápoljuk a két, fiatalon elhunyt labdarúgó emlékét, valamint erősítse a táborok közötti sportbarátságot.

Mint ismert, a torna bevételéből olyan fiatal sportolókat támogatunk, akiknek karrierje veszélybe kerül betegség vagy baleset miatt.

Az UTE hokiszakosztálya egy Bánka-Rakaczki feliratú hokimezt ajánlott fel a rendezőknek. A kivételes ereklye a csapat minden tagjának aláírásával lesz átadva és tombolán lesz kisorsolva, így az Újpest szurkolóinak mindenképpen érdemes eljönni, hiszen nagy kedvencekkel találkozhatnak és biztos remekül érzi majd magát mindenki!

Részeletes program a hétvégi sorsolás után lesz.

Az UTE Baráti Kör csapatában várhatóan Csikós Gergely, Domoszlai László, Pandák Ádám, Szokolyai Gyula, Jurácsik Mátyás, Dr. Somos András, Novota Zoltán, Vajda Miklós, Takács László, Kaloocsai György és Borsche Gábor szerepel majd, kérdéses még Jávor István, Zoufal Nándor, és Sontra Tamás szereplése.

IMG_3705