Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Nagykövet program

Légy az UTE Baráti Kör Nagykövete!

Az UTE Baráti Kör Nagykövet Programjának lényege abban rejlik, hogy szeretnénk megmutatni, az újpesti közösség nagyszerűségét, hogy számunkra a legnagyobb inspirációt számunkra valóban az Újpest szeretete jelenti. Azt reméljük, a Nagykövet Program segít minket közelebb hozni az Újpest szurkolókhoz.

Miért legyél az UTE Baráti Kör követe?

Mert ezzel előrelendítheted azt a munkát, hogy megismerjük azt a sok-sok Újpest szurkolót, akik talán nem is tudják, hogy létezünk, akik lehet, hogy szívük mélyén hatalmas Újpest szurkolók, de nem tudják ezt az érzést másokkal megosztani. Szeretnénk létrehozni Magyarország legerősebb és legösszetartóbb szurkolói közösségét, szeretnénk tartalommal megtölteni azokat a jelszavakat, melyeket 1885-ben az UTE alapítói megfogalmaztak, valamint azt a jelmondatot, melyet az UTE Baráti Kör választott. Egység-Épség-Egyetértés, valamint a Hagyomány-Tisztelet-Barátság, – együtt az UTE-ért! együtt fejezi ki azt, amit egy Újpest szurkoló érez, gondol. Lila-fehér érzelműnek lenni nem csak –függően a csapataink eredményeitől- öröm vagy bánat, hanem erkölcsi felelősség, hiszen a zászlót, a lila-fehér életérzést tovább kell adnunk gyermekeinknek, unokáinknak.

Az UTE Baráti Kör Nagykövetének azért is érdemes lenni, mert ezzel részévé válsz annak a történelemnek, amely immár 131 esztendeje íródik, és amely az UTE-t a magyar sport legfényesebben ragyogó csillagjává tette. Ez a csillag tovább kell hogy ragyogjon, s ebben számítunk nagyszerű segítségedre!

Pontosan mit kell tennie egy UTE Baráti Kör nagykövetnek?

 

Nagyköveteinknek természetesen minél messzebbre kell vinnie az UTE Baráti Kör jó hírét. Mindenki beszélget a sportról, vannak akik blogokat írnak, vagy egyéb más formában tudják megszólítani a közösséget. Kérjük, használd ki ezeket a lehetőségeket. Javasoljuk, hogy hívd el barátaidat következő programjaink egyikére és mesélj nekik arról, hogy mivel foglalkozik a szervezet. A közösség építő programok, a jótékonykodások, a közös utazások, egykori kiválóságaink ünneplése, születésnapjainak köszöntése mind olyan program, amely fontos egy Újpest szurkolónak.

Azok, akik tagtársunkká válnak, részt vehetnek minden programunkon, sőt ők maguk is Nagykövetté válhatnak, így ők is aktív taggá válhatnak a közösség építése során.

 

Jelentkezés:

Ha beregisztrálsz egy tagot, azzal már meg is történt a jelentkezés a Nagykövet programba, ez ilyen egyszerű.

Mindenki, aki nagykövetté válik, az év végi díjátadáskor emléklapot kap. Az UTE Baráti Kör „Év Nagykövete” egy különleges ajándékkal lesz gazdagabb.

 

 

brand-amb

A program lebonyolítása:

A tagok személyes ismeretségeken keresztül tagokat gyűjtenek, akik további tagokat gyűjthetnek. Ezeket a tevékenységeket pontozhatjuk, így kialakul egy sorrend. A legeredményesebb nagykövet lehet az UTE Baráti Kör „Az év nagykövete díj” tulajdonosa minden esztendőben.

Pontozás::

  • egy tag beregisztrálása: 5 pont
  • egy újonnan beregisztrált tag által beregisztrált tag: 2 pont
  • újonnan regisztrált silver fokozatú tag: 10 pont
  • újonnan regisztrált gold fokozatú tag 20 pont
  • újonnan regisztrált diamond tag: 50 pont
  • új sejt megalakítása (minimum 8 új taggal) + 100 pont

Figyelem! A tagok toborzásánál maximálisan figyelembe kell venni az UTE Baráti Kör etikai kódexét, mely megtalálható a honlapon a www.utebaratikor.hu/dokumentumok linken.

Díjazás:

Az év nagykövete díjat az Ifjú Csillag díjjal együtt, ünnepélyes keretek között adjuk át.